fönsterbyte sol fönster soluppgång

Montering av fönster

Vi byter dina fönster och monterar nya i Täby

Ett fönsterbyte är ett stort projekt, i synnerhet om du väljer att göra det på egen hand. Vi ett fönsterbyte innefattar monteringen allt från måttagning i ditt hem, val av fönster hos en fackhandel samt själva uppsättningen. Allt detta tar tid och för att resultatet ska bli bra och hållbart krävs kunskap.

Vi på Fönsterbyte Täby tycker det ska vara lätt för dig att anlita oss för fönsterbyte, därför har vi tagit fram vårt helhetskoncept som gör att du får tid över till annat.

Våra fönsterspecialister kan allt om fönster och hjälper dig gärna med alla steg i processen. Vi ser till att du väljer rätt fönster efter dina önskemål, tar ansvar för hela fönsterbytet till att leverera och utföra installation och efterkontroll.

Så går monteringen och fönsterbytet till

1. Kostnadsfritt hembesök utan krav

Inledningsvis börjar vi med ett hembesök för att ta fram den bästa lösningen för dig och ditt hem. En fönsterspecialist kommer personligen hem till dig för att påbörja planeringen. Du får då ta del av ett fast pris för fönsterbytet att förhålla dig till. Därefter kan du i lugn och ro bestämma dig för att anlita oss.

2. Tillverkning av dina fönster

När du väl bestämt dig för fönsterbytet och för oss att producera och montera dem påbörjas tillverkningen. Våra fönster finns i flera grundmodeller som anpassas efter dina önskemål. De varierar utifrån funktion, storlek, färger glas och olika tillbehör. Alla fönster vi tillverkar skapas just efter våra kunders exakta önskemål och behov.

3. Installation och montering av fönster

För att installationen av dina fönster ska bli rätt utförd utbildar vi samtliga av våra fönstermontörer i företaget. Att byta fönster tar vanligtvis några dagar. Då tas de gamla fönstren bort och de nya sätts på plats. Detaljer runt fönstren såsom fönsterbänkar, lister och bleck ordnas i samband med installationen. Vi kan även frakta bort dina gamla fönster om du önskar.

4. Vi går tillsammans igenom garantier

När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig.

Fönsterbytet avslutas med en återkoppling av din fönsterspecialist för att säkerställa ett slutresultatet av hög kvalitet. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier för våra fönster och montering vilket vi presenterar nedan.

Måttbeställda fönster och flera fönstermodeller

Vi erbjuder måttbeställa fönster av olika sorter. Allt från fönster i gediget trä till nästintill underhållsfria aluminiumfönster. Du kan också köpa till olika tillbehör som tillval.

Alla våra fönster är dessutom utvecklade och designade för att klara av det nordiska klimatet tillsammans med dagens miljökrav på energibesparing. Detta självklart utan att tumma på våra fönsters kvalitet.

Garantier på både fönster och montering

För att säkerställa kvaliteten i våra montage utbildar vi alla våra montageteam internt. Vi erbjuder omfattande garantier med bland annat tio års garanti mot kondens inuti isolerrutan samt röta i karm och båge. På monteringen av ditt fönster lämnar vi tre års garanti förutsatt att vi på Fönsterbyte Täby utfört arbetet.

Lätt att få kontakt och boka tid. Mycket trevlig försäljare som ansträngde sig för att allt skulle bli så bra som möjligt. Den lokale snickaren gjorde jobbet snabbt och lätt och det blev jättesnyggt. Inte billigast, men det ”andas kvalitet”!

Sixten F.
Vi har fönster som passar alla. Anlita oss för fönsterbyte och montering i Täby – vi erbjuder fönster och montage i världsklass.