Fönsterbyte Täby

Nya fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

Skatteavdrag för renoveringar

Genom ROT-avdraget kan alla privatpersoner få en lägre kostnad när de väljer att renovera eller underhålla något i hemmet. För att man skall ha rätt till avdraget måste företaget man anlitar för jobbet vara registrerat för F-skatt och man behöver vara skattskyldig och bosatt i Sverige. Det här avdraget omfattar även byten av fönster och dörrar, så när du anlitar oss på Fönsterbyte Täby som din montör får du ett avdrag på 30 % av den totala arbetskostnaden.

ROT-avdraget förenklar fönster- och dörrbyten

Det är ofta en stor investering att byta ut fönster och dörrar i ens bostad. Med hjälp av det ROT-avdrag som erbjuds blir arbetskostnaderna lägre. ROT gäller inte för material- och transportkostnader utan appliceras på det jobb våra hantverkare kommer utföra i ditt hem. Som mest får du dra av 50 000 kronor per år, vilket oftast betyder att du även kan använda det avdrag du är berättigad till för flera ändamål än endast ett fönster- eller dörrbyte.

Att få avdrag är smidigt för kunden

Att ansöka om ROT-avdrag är inget du som kund behöver tänka på när vi utför ditt fönsterbyte i Täby eftersom vi sköter det jobbet åt dig. När vi har slutfört det uppdrag du har gett oss kommer vi fakturera dig och när vi gör det finns avdraget med på fakturan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi genomför byten av fönster och dörrar för både privatpersoner och företag samt tillhandahåller svensktillverkade produkter.

  Adress
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon
  010-4100776

  E-post
  offert@fonsterbytetaby.se

  Orgnr
  559089-8796

OM OSS

Vi genomför byten av fönster och dörrar för både privatpersoner och företag samt tillhandahåller svensktillverkade produkter.

Fönsterbytetäby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
19162 Sollentuna

010-4100776

offert@fonsterbytetaby.se

Orgnr:
559089-8796