Om oss

Ledande inom fönsterbyten

Vi på Fönsterbyte Täby erbjuder fönsterbyte i mästerklass. Sedan vi grundades 1997 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Vi byter dina fönster – enkelt, tryggt och snyggt. Självklart anpassar vi oss efter dina behov och önskemål.

Vi erbjuder fönsterbytartjänster i hela Sverige

Vår resa som fönsterbytare började i Dalarna för över tjugo år sedan som ett familjeföretag. Idag erbjuder vi våra fönsterbytartjänster lokalt i alla Sveriges städer.

Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag är vi måna om att fortsätta vara familjeföretaget från Täby. Vi fortsätter att tänka som det lilla fönsterbytarföretaget vilket vi tror är vår största styrka.

Fönster utvecklade och designade för att klara vårt nordiska klimat

Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus och klara de klimat- och miljökrav som ställs. Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet: från måttaggning och planering till färdigt montage.

För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

Certifikat inom fönsterproduktion

Vår fönsterproduktion är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 EQ – För att säkra att energimärkningen är tillförlitlig och oberoende av fönsterbranschen beviljas energimärkningen av ett ackrediterat certifieringsorgan.

Svensk fönster & dörrkontroll – Detta är fönster- och dörrindustrins egen kvalitetsmärkning. Ett branschgemensamt system för godkännande av fönster och ytterdörrar på den svenska marknaden.

Vi har P-märkning – En svensk kvalitetssymbol som garanterar att produkten som bär märket minst uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda av EY, i Sverige och branschens egna eventuella krav.

Miljömärkt med Svanen – Svanenmärkta fönster och ytterdörrar är värmeisolerade för att minska energiåtgången. Svanen ställer även krav på träråvara, produktion, energieffektivitet, återvinningsbarhet och de kemiska produkter som används.

Våra produkter är tåliga och klimatanpassade med EverCoat – Ett integrerat väderskydd av pulverlackerad aluminium. Så nära underhållsfritt du kan komma.

Vi rekommenderas av Villaägarna och har även CE-märkning*.

* CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper dig då att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Du kan sedan luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om resten. Vi är stolta över att kunna erbjuda smidiga och enkla fönsterbyten och har något som passar alla.